Taxi in Ammerzoden

Start Met Bestellen
Direct een taxi nodig? Bel ons: 073-644 20 50!

Taxi in Ammerzoden

Bent u op zoek naar een betrouwbare en goedkope taxi in Ammerzoden? Bij Accuraat taxiservice bent u aan het juiste adres. Wij brengen u graag stipt naar uw bestemming en halen u daar indien gewenst weer op!

Accuraat taxiservice is al jaren een vertrouwd adres voor hoogstaand taxivervoer in de regio. Met onze comfortabele taxi’s brengen wij u naar elk adres in de regio en zelfs daar buiten. Service staat bij ons voorop. Wij werken met gekwalificeerde chauffeurs die een verzorgde uitstraling hebben en hun talen netjes spreken. Heeft u op korte termijn een taxirit nodig? Geen bezwaar. Wij kunnen binnen 20 minuten voor uw deur staan. Gegarandeerd!

taxi ammerzoden picture
U kunt ons namelijk 24 uur per dag en het hele jaar door bereiken. Wij staan dag en nacht voor u klaar en zijn er dus altijd voor u wanneer u een taxi nodig heeft. Wilt u direct een rit bestellen bel ons dan op 073-644 20 50.

Wat kost een taxi in Ammerzoden?

De prijzen van taxiritten kunnen behoorlijk uiteen lopen. Het is daarom goed te weten dat wij de voordeligste in de regio zijn. Voor kortere taxiritten worden de kosten volgens de taximeter berekend. Voor langere afstanden kunnen wij op de meter rijden of van te voren een vast tarief met u afspreken. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent wanneer het om de kosten van uw taxirit gaat. Wanneer u meer wilt weten over onze voordelige tarieven, neem dan contact met ons op.

Zakelijk taxivervoer

Naast onze taxiservice voor particulieren zijn wij ook hèt adres voor zakelijk taxivervoer in de regio Ammerzoden. Onze comfortabele auto’s zijn luxe en representatief evenals onze chauffeurs die een goed voorkomen hebben voor u als zakelijke klant. Wij weten als geen ander dat een goede uitstraling voor zakenrelaties heel belangrijk is en dat kunt u aan ons toevertrouwen.

Airport service

Vanzelfsprekend kunnen wij u ook naar het vliegveld brengen of u weer ophalen. Naast taxivervoer naar het nabij gelegen Eindhoven airport verzorgen wij ook ritten van en naar onder andere de volgende airports: Schiphol, Rotterdam, Enschede, Maastricht, Brussel en zelfs Düsseldorf. Zo weet u zeker dat u in alle rust aan uw reis kunt beginnen en voor de deur van het vliegveld wordt afgezet of daar weer wordt opgehaald en veilig wordt thuis gebracht.

Interesse?

Bestel uw taxirit direct telefonisch

Bel 073 - 644 20 50