Taxi in Berlicum

Start Met Bestellen
Snel een taxi nodig? Reserveer direct via 073-644 20 50!

Taxi in Berlicum

Woont u in Berlicum of omgeving en heeft u een taxi nodig, dan kunt u altijd op ons rekenen! Accuraat taxiservice is al jaren het adres voor goedkoop en betrouwbaar taxivervoer in de regio. Wij weten dat er niets vervelender is dan lang op een taxi te moeten wachten. Wanneer u bij ons een taxi reserveert, dan geven wij u altijd realistische wachttijden en zijn wij gegarandeerd aanwezig op de afgesproken plaats en tijd.

U kunt ons het hele jaar door 24 uur per dag bereiken om uw rit door te geven. Wij hebben een team van vriendelijke en representatieve chauffeurs die u graag naar uw bestemming brengen of daar ophalen. Onze taxi’s zijn luxe uitgevoerd, schoon en comfortabel om uw taxirit zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht u desondanks nog aanvullende wensen hebben, dan kunt u dat altijd aan ons doorgeven. Wij zijn u graag van dienst!

Airport service

Wanneer u gebruik wilt maken van onze airport service, dan zorgen wij er voor dat u ruim op tijd op het vliegveld bent en/of wij halen u bij aankomst op het vliegveld op om u snel weer naar huis te brengen. Dit bespaart u naast een rit naar het vliegveld ook het vinden van een parkeerplek, de vaak hoge parkeerkosten en het sjouwen met uw koffers naar de incheckbalie.

Taxi Accuraat rijdt naar de volgende vliegvelden in Nederland: Schiphol, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht. Tevens kunnen wij u ook van en naar Brussel of Düsseldorf airport vervoeren. Onze tarieven voor deze service zijn de goedkoopste in de regio en voor een vast bedrag weet u dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de rit naar het vliegveld.

taxi berlicum foto

Taxi prijzen

De kosten van een taxirit verschillen per taxicentrale. Ondanks dat Accuraat taxiservice een voordelige aanbieder van taxiritten is levert u bij ons absoluut niet in op de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij rijden met luxe top klasse auto’s en ook onze service is van hoge kwaliteit!

Taxiritten worden bij ons zowel op de meter als tegen vooraf besproken tarieven gereden. Betalen kunt u contant, met pin of creditcard. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent! Wilt u weten wat een specifieke rit in uw geval kost? Bel ons dan gerust even voor meer informatie op 073-644 20 50.

Interesse?

Bel ons vandaag nog bestel uw taxirit direct telefonisch

Bel 073 - 644 20 50