Taxi in Boxtel

Start Met Bestellen
Een taxi nodig? Reserveer telefonisch via 073-644 20 50!

Taxi in Boxtel

taxi boxtel plaatje
Wanneer u een betrouwbare en voordelige taxi zoekt in de omgeving van Boxtel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Accuraat taxiservice is al vele jaren een begrip in Boxtel en omgeving. Bij ons staat service en persoonlijke aandacht voor u voorop. U bent bij ons geen nummer en wij doen er alles aan om uw rit met ons zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij vinden het uitermate belangrijk dat onze klanten op onze service kunnen vertrouwen. Wij zorgen er voor dat wij u altijd op het opgegeven tijd komen halen en geven realistische wachttijden wanneer u ons belt om direct opgehaald te willen worden. Hiermee voorkomen wij dat u onnodig lang hoeft te wachten op uw taxi.

Taxivervoer naar Schiphol

Bent u op zoek naar een goedkope taxi om naar Schiphol te reizen? Hoewel wij een taxicentrale in Brabant zijn kunnen wij ook uw luchthaven transfer regelen naar luchthavens in Nederland alsmede België en Duitsland. Het maakt voor ons niet uit of u nu naar Eindhoven, Maastricht, Rotterdam of Amsterdam wilt. Voor alle luchthavens hebben wij de scherpste tarieven wanneer het om airport transfers gaat!

Onze luxe en comfortabele taxi’s zorgen er voor dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Wanneer u gebruik maakt van onze transfer service, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het (lang) parkeren van uw auto of de kosten daar voor. U wordt door ons voor de deur opgehaald en keurig tot aan de vertrekhal van het vliegveld gebracht. Meer weten? Informeer direct naar de mogelijkheden.

Taxi tarief

Elke taxicentrale berekent zijn eigen prijzen voor een taxirit. Accuraat taxiservice is de voordeligste taxicentrale (of behoort tot de voordeligste) in de regio. U kunt bij ons met een gerust hart een taxi boeken. Wij vervoeren u op basis van de taximeter of wij kunnen vooraf de ritprijs met u bespreken. U weet bij ons altijd exact waar u aan toe bent en hierdoor weet u ook dat u nooit teveel betaalt voor uw taxirit!

Over de betaalmethoden hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Al onze auto’s zijn voorzien van de betaalapparatuur. U kunt contact afrekenen bij onze chauffeurs of betalen met uw pin of creditcard. Heeft u zakelijk taxi vervoer nodig voor uzelf, uw personeel of uw zakenrelaties? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Interesse?

Bestel vandaag nog uw taxirit

Bel 073 - 644 20 50