Taxi in Cromvoirt

Start Met Bestellen
Taxi in Cromvoirt nodig? Regel het snel via 073-644 20 50!

Taxi in Cromvoirt

Snel even een taxi nodig om naar het station, ziekenhuis of gewoon een adres in de stad te komen? Wij verzorgen al uw taxivervoer in Cromvoirt en omgeving. Van eenmalige taxirit tot doorlopend vervoer van uw personeel of zaken relaties. Bij ons kunt u voor al uw taxiritten terecht.

Onze goed opgeleide en vriendelijke chauffeurs halen of brengen u graag naar uw bestemming. Bij Accuraat taxiservice kunt u rekenen op “ouderwetse” kwaliteit voor de scherpste prijs! Daarnaast zijn al onze auto’s voorzien van betaalapparatuur om afrekenen nog sneller, veiliger en gemakkelijker te maken. Betalen kan met uw betaalpas en pin code, creditcard of cash.

taxi-cromvoirt
Accuraat taxiservice doet wat u van ons mag verwachten. Wij leveren maatwerk taxivervoer van hoge kwaliteit. Service en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop evenals oog voor detail. Wij garanderen dat wij altijd op de afgesproken tijd en plaats aanwezig zijn. Bij ons geldt: afspraak = afspraak!

Zakelijk taxivervoer

Heeft u taxivervoer nodig voor uw personeel, zaken relaties of wellicht gewoon voor uzelf? Wij verzorgen graag uw zakelijk vervoer in onze luxe, comfortabele en schone top klasse auto’s. Daarnaast kunt u er op rekenen dat onze chauffeurs een representatief voorkomen hebben en naast ABN ook vreemde talen spreken om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Heeft u vragen of specifieke wensen over zakelijke vervoer, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van een passende oplossing voor uw vervoersvraagstuk!

Luchthaven transfers

Naast onze normale taxidiensten (zoals straattaxi, groepsvervoer en zakelijk vervoer) kunt u ook bij ons terecht voor luchthaven transfers naar alle bekende luchthavens in Nederland, België en Duitsland.

Aangezien een vakantie of zakenreis al stressvol genoeg kan zijn nemen wij u de zorg van de rit van of naar het vliegveld graag uit handen. U hoeft zich niet druk te maken over de reistijd, het vinden van een parkeerplek, het voor lange tijd achter laten van uw auto of het slepen met uw koffers.

Wij zorgen er voor dat u keurig op tijd wordt opgehaald, zodat u rustig kunt inchecken voor uw vlucht of weer veilig naar huis worden gebracht na aankomst van uw reis. Voor de kosten hoeft u het zeker niet te laten, want onze airport transfers zijn de goedkoopste in de regio. Ontneem uzelf de zorgen de stress van het reizen van en naar het vliegveld en boek vandaag nog uw transfer!

Interesse?

Een taxirit bestelt u direct telefonisch

Bel 073 - 644 20 50