Taxi in Drunen

Start Met Bestellen
Direct een taxi nodig? Bel ons: 073-644 20 50!

Taxi in Drunen

Voor taxi vervoer in Drunen en omgeving kunt u bij Accuraat taxiservice terecht. Wij staan het gehele jaar door 24 uur per dag voor u klaar om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen of op te halen. Wij streven er naar om u de beste service te leveren tegen de voordeligste prijzen wanneer het gaat om taxivervoer.

Onze chauffeurs zijn ervaren en gediplomeerd en hebben een goed voorkomen. Wanneer u bij ons een taxirit bestelt, dan kunt u er van uit gaan dat wij u op tijd ophalen op het door u afgesproken adres. Wij geven u in alle gevallen een reële wachttijd door, zodat u niet onnodig op uw taxi hoeft te wachten. Duidelijkheid en punctueel zijn staat bij ons voorop.

Wilt u graag in een luxe en comfortabele auto worden vervoerd, dat kan! Wij vervoeren u in jonge schone top klasse auto’s. Bij ons is uitzonderlijke goede service geen extra, maar standaard inbegrepen in de prijs. Evenals de persoonlijke aandacht die wij u graag als klant geven.

Airport transfer

Voor transfers vanuit Drunen en omgeving naar het vliegveld kunt u ook bij ons terecht. Wij verzorgen het vervoer naar en/of van het vliegveld, zodat u alleen maar aan uw reis hoeft te denken en staan 24 uur per dag voor u klaar. Voor een vast bedrag zorgen wij er voor dat u op tijd op het vliegveld bent of daar wordt opgehaald. Met een airport transfer van Accuraat taxiservice weet u precies waar u aan toe bent.

Een goed beveiligde parkeerplaats, hoge parkeerkosten en het regelen van iemand die u op onhandige tijden moet ophalen of wegbrengen behoren tot het verleden! Om de prijs hoeft u het ook niet te laten. Onze airport transfers zijn de voordeligste in de regio! Boek daarom nu uw transfer via het bestelformulier op onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen op 073-644 20 50!

taxi drunen plaatje

Zakelijk vervoer

Is u bedrijf in (de buurt van) Drunen gevestigd en heeft u een taxi of auto met chauffeur nodig? Wij kunnen u helpen! Van enkele ritten tot regelmatig vervoer van u, uw personeel of uw zakenrelaties. Wij nemen u deze zorgen graag uit handen.

Wij rijden met representatieve, comfortabele en luxe auto’s en goed verzorgde chauffeurs, zodat u zich om de presentatie van uw bedrijf geen zorgen hoeft te maken. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op.

Interesse?

Bel ons vandaag nog bestel uw taxirit direct telefonisch

Bel 073 - 644 20 50