Taxi in Hedel

Start Met Bestellen
Snel een taxi nodig? Reserveer direct via 073-644 20 50!

Taxi in Hedel

taxi hedel image
Bent u woonachtig in Hedel of omgeving en zoekt u een betrouwbare en goedkope taxi, dan kunnen wij u zeker van dienst zijn. Accuraat taxiservice verzorgt al jaren taxiritten in de regio tegen de scherpste prijzen. Wanneer u direct een taxi nodig heeft, dan kennen wij zeer korte wachttijden. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. U kunt er bij ons op vertrouwen dat wij op de afgesproken tijd op het door u aangegeven adres zullen zijn.

Wat kost een taxi in Hedel?

Als klant wilt u natuurlijk graag weten waar u aan toe bent wanneer het gaat om de kosten van een taxirit. Het is daarom goed te weten dat wij de scherpste prijzen in de regio hanteren. De kosten van een taxirit zijn natuurlijk afhankelijk van de ophaallocatie, bestemming en eventuele wachttijd.

Voor kortere ritten wordt er meestal aan de hand van de taximeter afgerekend. Natuurlijk is het ook mogelijk om op basis van een vooraf overeengekomen ritprijs te rijden. Bij Accuraat taxiservice weet u echter dat u nooit te veel betaalt voor uw taxirit!

Taxiritten kunnen bij ons op verschillende manieren worden afgerekend. In de taxi kunt u met pin, contant en zelfs met uw creditcard betalen. Voor zakelijke klanten bieden wij aanvullende mogelijkheden om ritten of factuurbasis te rijden. Wilt u hier meer over weten, neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 073-644 20 50.

Luchthaven taxi

Voor het boeken van een enkele of retour rit naar één van de luchthavens kunt u ook bij ons terecht. Wij rijden vanuit Hedel naar de meest gebruikte luchthavens (Schiphol, Rotterdam / Den Haag, Eindhoven en Maastricht) in Nederland vervoeren. Indien gewenst kunnen wij u ook naar België of Duitsland rijden.

Het genot van uw (zaken)reis begint dan niet op het vliegveld, maar al voor de deur. Wij halen u tijdig op om u met onze luxe en comfortabele auto’s naar het vliegveld te brengen. Een echt onbezorgde reis begint met een goed geregelde transfer. Voor het geld hoeft u het ook niet te laten. Onze tarieven voor airport transfers zijn de voordeligste in de regio.

Interesse?

Bel ons vandaag nog bestel uw taxirit direct telefonisch

Bel 073 - 644 20 50