Taxi in Rosmalen

Start Met Bestellen
Taxi in Rosmalen nodig? Regel het direct via 073-644 20 50!

Taxi in Rosmalen

Heeft u op korte termijn een taxi nodig? Wij brengen u snel en voordelig naar alle bestemmingen in Rosmalen en omgeving. Of u nu naar een woonadres, winkel, bedrijfsadres, station of ziekenhuis moet. Wij zorgen dat u er veilig en op tijd naar toe wordt gebracht. Wij komen onze afspraken na en zijn er altijd op de afgesproken plaats en tijd.

De chauffeurs van Accuraat taxiservice zijn vriendelijk, representatief en goed opgeleid. Van ons mag u de beste service voor de voordeligste prijs verwachten. U weet altijd precies waar u aan toe bent, omdat wij op de meter rijden of vooraf met u een afspraak maken over de prijs voor de betreffende rit. In onze taxi’s kunt u overigens gemakkelijk betalen met u betaalpas, uw creditcard of gewoon contant.

taxi rosmalen picture

Taxivervoer zakelijk

Het is voor bedrijven niet altijd eenvoudig om de exacte vervoersbehoefte in te kunnen schatten. Zo kan het voorkomen dat uw personeel ineens onverwacht weg moet of dat uw zakenrelatie opgehaald dient te worden, zonder dat u daarvoor een beschikbaar vervoersmiddel heeft.

Het is dan goed te weten dat wij uw zakelijke vervoersbehoefte kunnen invullen. Of het nu om een eenmalige taxirit gaat of om doorlopend vervoer van uw klanten of personeel. Accuraat taxiservice levert maatwerk taxivervoer van hoge kwaliteit. Wij komen onze afspraken altijd na en kunnen u garanderen dat wij altijd op de besproken plaats en tijd aanwezig zullen zijn.

Als zakelijke klant is het ook goed om te weten dat onze chauffeurs keurig ABN spreken en zichzelf daarnaast ook nog in andere vreemde talen verstaanbaar kunnen maken. Wij rijden in luxe, comfortabele en representatieve auto’s, zodat altijd goed passen bij de uitstraling die veel zakelijke klanten wensen. Voor specifieke vragen of wensen over zakelijke vervoer kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Wij vinden altijd een passende oplossing voor uw vervoersvraagstuk!

Luchthaven transfers

Een (zaken)reis met het vliegtuig brengt meestal al genoeg regelwerk met zich mee. Om u de zorgen van de rit naar het vliegveld, het parkeren (en de kosten) en het gesleep met uw koffers uit handen te nemen hebben wij ook de mogelijkheid om een airport transfer te boeken.

Voor een vooraf besproken tarief halen of brengen wij u van of naar het vliegveld (Eindhoven, Maastricht, Rotterdam, Schiphol en buiten nederland). Om de kosten hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Onze transfers zijn de goedkoopste in de regio!

Interesse?

Bel ons vandaag nog bestel uw taxirit direct telefonisch

Bel 073 - 644 20 50